Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-03@09:51:06 GMT

۳۱میلیارد دانلود جدید در اپ استور و گوگل پلی

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۳۱۱۲۵

۳۱میلیارد دانلود جدید در اپ استور و گوگل پلی

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایران، کاربرانی که در قرنطینه ماندند و ارتباط فیزیکی بخش عمده آنها با فضای بیرون قطع شد، به فکر استفاده بیشتر از فناوری افتادند و در این میان شاید بتوان گفت اپلیکیشن‌ها بهترین پاسخ برای چنین شرایطی بود چراکه آمار نشان می‌دهد کاربران سراسر جهان برای رفع مشکلات خود، همچنین برای تفریح و سرگرمی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. بیش از ۳۱میلیارد دانلود جدید اپلیکیشن در سه ماهه نخست سال‌جاری میلادی داشته‌اند.

هزینه ۲۳.۴میلیارد دلاری برای اپ‌ها

مطالعات مؤسسه داده‌های تحلیلی موبایل App Annie در سه ماهه نخست سال‌جاری نشان می‌دهد که در این بازه زمانی، تعداد دانلود اپلیکیشن‌ها در جهان از مرز ۳۱میلیارد بار گذشته است که این موضوع نشان از رشد ۱۵درصدی تعداد دانلود اپلیکیشن‌ها نسبت به سه ماهه چهارم سال ۲۰۱۹ میلادی دارد.

محققان این مؤسسه تحقیقاتی معتقدند با شیوع کرونا، توقف فعالیت‌ها و کسب و کارها و همچنین اعلام محدودیت‌های پروازی و سفر، کاربران سراسر دنیا به‌دنبال راه‌های جدیدی برای تفریح و رسیدن به آرامش بوده‌اند که این موضوع منجر به رشد فراوان دانلود اپلیکیشن‌ها و هزینه کردن برای آنها شده است. در همین راستا مبلغی که کاربران در این بازه زمانی برای خرید اپلیکیشن‌های مختلف هزینه کرده‌اند رکورد جدیدی به جای گذاشته و به ۲۳.۴میلیارد دلار رسیده است که ۱۵میلیارد دلار از این مبلغ مربوط به اپ‌های ios است. کاربران برای اپ‌های اندرویدی نیز ۸.۴میلیارد دلار در این بازه زمانی هزینه کرده‌اند که این ارقام نشان از رشد ۵درصدی سالانه دارد.

همچنین این آمار نشان می‌دهد که ۳۵درصد از هزینه کاربران در ios مربوط به اپ‌های غیربازی است و این رقم در گوگل پلی به ۱۵درصد می‌رسد. درمجموع کاربران در سه ماهه نخست سال‌جاری ۱۶.۷میلیارد دلار برای اپلیکیشن‌های مربوط به بازی هزینه کردند. کاربران اندرویدی بیشتر برای بازی، اپ‌های شبکه‌های اجتماعی و سرگرمی هزینه کردند و کاربران ios علاوه بر بازی، به اپ‌های تفریحی و ویدئویی علاقه نشان دادند و از همه بیشتر تیک تاک در اپ استور برای اپل درآمدزا بوده است. همچنین این آمار نشان می‌دهد که در اپ استور کاربران امریکایی و چینی بیشترین پول را در میان کشورهای مختلف جهان برای خرید اپلیکیشن هزینه کرده‌اند. در گوگل پلی نیز کاربران امریکایی و ژاپنی و کره جنوبی بزرگترین خریداران اپ را تشکیل می‌دهند.

رشد دانلود در فروشگاه‌های اپ

طبق جدیدترین آمار این مؤسسه تعداد دانلود اپلیکیشن‌های جدید در اپ استور(فروشگاه اپل) و گوگل پلی(فروشگاه گوگل) در سه ماهه نخست سال‌جاری میلادی به ترتیب ۲۲.۵میلیارد و ۹میلیارد اپ بوده است. این ارقام نشان از رشد سالانه ۵درصدی دانلود در گوگل پلی و رشد ۱۵درصدی دانلود اپلیکیشن‌ها در اپ استور دارد. طبق این گزارش، ۵۵درصد مجموع این اپ‌های دانلود شده در گوگل پلی را اپلیکیشن‌های غیربازی تشکیل می‌دهند و البته این موضوع در زمینه اپلیکیشن‌های اپ استور کمی متفاوت است چراکه ۶۵درصد از مجموع اپلیکیشن‌های جدیدی که در سه ماهه نخست سال‌جاری میلادی در فروشگاه اپل دانلود شده، از گروه اپ‌های غیربازی بوده است. همچنین این گزارش نشان می‌دهد که هندوستان و برزیل بزرگ‌ترین بازارهای دانلود اپلیکیشن‌های جدید در جهان در سه ماهه نخست سال‌جاری میلادی بوده‌اند. اگر هم بخواهیم مقایسه‌ای با سه ماهه چهارم سال ۲۰۱۹ میلادی داشته باشیم مطالعات این مؤسسه نشان می‌دهد بیشترین رشد تغییرات در برزیل، هندوستان و ویتنام وجود داشته است.

در اپ استور، کشورهای چین و امریکا دو بازار عمده برای دانلود در این بازه زمانی محسوب می‌شوند و ایتالیا با ۱۵درصد رشد تعداد دانلود در گوگل پلی و اپ استور، از نظر این شاخص کانون اروپا به شمار می‌رود. طبق آمار مؤسسه App Annie، کاربران علاوه بر گیم و سرگرمی به بخش‌هایی همچون سلامت و تناسب اندام، آموزش و ابزار و لازم برای تجارت و گفت‌و‌گو از راه دور نیز روی خوش نشان دادند به گونه‌ای که دانلود اپ‌های مرتبط با این سه بخش در سه ماهه نخست سال‌جاری میلادی رشد ۳۰ تا ۴۰ درصدی داشته‌اند. ابزارهای ویدئوکنفرانس و همکاری همچون زوم، گوگل هنگ‌آوتز(Hangouts) و مایکروسافت تیمز (Microsoft Teams) بشدت مورد استقبال کاربران قرار گرفت.

رکورد جدید برای تیک تاک

تازه‌ترین گزارش مؤسسه App Annie همچنین نشان می‌دهد تیک تاک رکورددار دانلود در میان اپلیکیشن‌های مختلف در جهان به‌دنبال خانه‌نشینی مردم دنیاست و هم در بین کاربران اندروید و هم ios بیشترین میزان دانلود را دارد. پس از آن نیز اپلیکیشن‌های واتس‌اپ، فیس‌بوک، اینستاگرام و فیس‌بوک مسنجر در لیست بیشترین دانلود اپ‌های غیربازی قرار دارند. به بیان دیگر در مجموع و در هر دو فروشگاه رویهمرفته تیک تاک بیشترین میزان دانلود را به خود اختصاص داده و واتس‌اپ، فیس‌بوک، اینستاگرام و فیس‌بوک مسنجر را می‌توان ۵ اپلیکیشن برتر از نظر دانلود در جهان در این بازه زمانی دانست. گفتنی است اپلیکیشن تیک تاک در سال ۲۰۱۹ نیز صدرنشین تعداد اپ‌های دانلود شده در جهان بود.

هرچند از نظر تعداد دانلود، اپلیکیشن تیک تاک در مقام نخست در سه ماهه نخست سال‌جاری قرار دارد اما وقتی نوبت به تعداد کاربران فعال ماهانه می‌رسد باز هم می‌بینیم این فیس‌بوک است که صدرنشینی را به خود اختصاص داده است. اگر بخواهیم از نظر این شاخص اپ‌های برتر را دسته‌بندی کنیم نیز مطالعات مؤسسه App Annie نشان می‌دهد واتس‌اپ، فیس‌بوک مسنجر، وی چت و اینستاگرام در رده‌های بعدی جای گرفته‌اند و فیس‌بوک همچنان پیشتاز است.

رشد فعالیت آنلاین در جهان

یکی دیگر از شاخص‌هایی که مورد توجه این مؤسسه تحقیقاتی قرار گرفته، مدت زمانی است که کاربران جهان روزانه در تلفن همراه خود سپری می‌کنند. این شاخص در جهان در سه ماهه نخست ۲۰۲۰افزایش یافته و در چین با افزایش ۳۰درصدی نسبت به سال ۲۰۱۹ به طور میانگین به ۵ساعت در روز رسیده است. ایتالیا هم به‌عنوان دومین کشور که بشدت تحت تأثیر کرونا قرار گرفته ازنظر این شاخص رشد ۱۱درصدی را نسبت به سال ۲۰۱۹ تجربه کرده است.

مدت زمان حضور کاربران در اپلیکیشن‌ها نیز به طور ویژه مورد بررسی قرار گرفته است. مطالعات تحقیقی این مؤسسه نشان می‌دهد متوسط مدت زمان هفتگی حضور کاربران جهان در اپلیکیشن‌های اندرویدی چه در اپ‌های بازی و چه اپلیکیشن‌های غیربازی اندرویدی، رشدی ۲۰درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشته است. مدت زمان ماندگاری و حضور کاربران در اپلیکیشن Tinder بیشتر از همه اپلیکیشن‌های دیگر بوده است و پس از آن هم اپلیکیشن‌های پخش ویدئو ازجمله یوتیوب، نتفلیکس، IQIYI و همچنین Tencent Video در این لیست جای گرفته‌اند.

Sensor Tower نیز یکی دیگر از مؤسسات مشاوره‌ای است که به برترین اپلیکیشن‌های غیربازی در ماه مارس اشاره کرده و یادآور شده است تیک تاک، واتس‌اپ و زوم بیشترین تعداد دانلود را در این ماه که بیشتر مردم جهان در قرنطینه بوده‌اند داشته‌اند. در لیست این مؤسسه فیس‌بوک، اینستاگرام، SHAREit، نتفلیکس و اسنپ چت در رده‌های بعدی از نظر تعداد دانلود قرار گرفته‌اند. طبق آمار این مؤسسه تنها در ماه آوریل تیک تاک بیش از ۱۱۵میلیون بار دانلود شده که نسبت به آوریل ۲۰۱۹ تقریباً رشدی دوبرابری داشته است. واتس‌اپ هم بیش از ۷۶میلیون بار دانلود شده است و هندوستان در زمینه نصب هر دو اپلیکیشن تیک تاک و واتس‌اپ در ماه آوریل در میان کشورهای جهان پیشتاز بوده است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: اپلیکیشن آپ استور گوگل پلی شیوع کرونا سه ماهه نخست سال جاری میلادی دانلود اپلیکیشن ها بازه زمانی نشان می دهد تعداد دانلود گوگل پلی اپ استور دانلود شده دانلود اپ سال ۲۰۱۹ واتس اپ برای اپ تیک تاک فیس بوک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۳۱۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گشتی در اقتصاد جهان | افزایش سود سامسونگ با هوش مصنوعی

به گزارش همشهری آنلاین، اخبار اقتصادی جهان در روز گذشته معطوف به ارایه گزارش مالی سامسونگ بود. آن طور که داده های آماری این شرکت نشان می دهد استفاده از هوش مصنوعی منجر به رشد ۱۰ برابری سود این شرکت شده است. مروری بر سایر اخبار اقتصادی جهان نیز نشان می دهد که اقتصاد جهان در حال گذار از سوخت های فسیلی است و همین عامل منجر به کاهش سرمایه گذاری در پروژه های نفت و گاز شده است.

مروری بر اخبار اقتصاد جهان در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

- سود سامسونگ به لطف استفاده از هوش مصنوعی با جهش خیره کننده مواجه شد. سامسونگ گزارش مالی فصل اول سال ۲۰۲۴ خود را منتشر کرد و از افزایش ۱۰ برابری سود عملیاتی خبر داد. غول فناوری کره جنوبی می‌گوید فروش تراشه‌های حافظه نسبت به سال قبل دو برابر شده و این رشد تحت‌ تأثیر رونق هوش مصنوعی در بازار بوده است.

- داده‌های شاخص میلیاردرهای بلومبرگ نشان داد در پنج روز گذشته، ۳۷.۳ میلیارد دلار به ثروت ایلان ماسک که سومین فرد ثروتمند جهان است، افزوده شده که بزرگترین رشد هفتگی ثروت او از مارس سال ۲۰۲۲ است. در آن زمان قرارداد ایلان ماسک برای خرید ۴۴ میلیارد دلاری توییتر هنوز نهایی نشده بود.

- بانک های اروپایی گزارش دادند: طی سال گذشته ۸۰۰ میلیون یورو به دولت روسیه مالیات داده اند که نسبت به پیش از آغاز درگیری مسکو و کی یف ۴ برابر شده است.دلیل افزایش پرداخت مالیات از سوی بانک های اروپایی در روسیه بالا رفتن درآمد آنها در این کشور اعلام شده است. افزایش نرخ بهره بانکی و تحریم های اعمال شده علیه روسیه از جمله عوامل موثر بر افزایش درآمد بانک های خارجی در این کشور بوده است.

- اتحادیه اروپا قرار است تحقیقاتی را درباره عملکرد شرکت متا در مقابله با نشر اطلاعات غلط در پلتفرم‌های شبکه اجتماعی آغاز کنند. روزنامه فایننشیال تایمز نوشت: رگولاتورهای اروپایی گمان می‌کنند که مدیریت محتوای شرکت آمریکایی متا، برای متوقف کردن نشر تبلیغات سیاسی که فرآیندهای انتخاباتی را در معرض خطر قرار می‌دهد، کافی نبوده است.

- ماساهیرو اینوئه مدی عامل شرکت دایهاتسو، از شرکت های تابعه تویوتا از عزم این شرکت برای ورود به بازار آفریقا خبر داد و گفت :بازارهای نوظهور برای ما مناسب هستند و مانند پرتاب یک توپ سریع و مستقیم به وسط خط حمله است. او گفت: آمریکای جنوبی و آفریقا، بازارهایی هستند که باید در ۱۰سال آینده کانون توسعه باشند.

- وزیران انرژی گروه هفت برای تعطیلی نیروگاه‌های زغال سوز تا در نیمه اول دهه ۲۰۳۰ به توافق رسیدند.گیلبرتو پیچتو فراتین، وزیر انرژی ایتالیا گفت: ما قرارداد سیاسی را روز سه شنبه امضا خواهیم کرد. این قرارداد شامل مفادی است که گروه هفت را متعهد می کند در جهت کربن زدایی از اقتصاد هایشان گام های اساسی بردارند.

- اکتشافات جهانی نفت و گاز در سال میلادی گذشته، معادل ۵ میلیارد بشکه کاهش یافت. گزارش مجمع کشورهای صادرکننده گاز ، نشان می‌دهد استدلال اوپک در مورد اینکه اقتصاد جهان به سمت دوران گذار انرژی از سوخت های فسیلی حرکت می کند و سرمایه گذاران انگیزه کافی برای سرمایه گذاری در حوزه نفت و گاز ندارند، درست بوده است.

کد خبر 848482 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها درآمد شرکت سامسونگ هوش‌ مصنوعی تکنولوژی (فناوری)

دیگر خبرها

  • ایموجی صوتی؛ عجیب‌ترین قابلیت گوگل که به تماس‌های صوتی اضافه شد
  • گوگل ایموجی صوتی را به تماس‌ها می‌افزاید
  • چگونه تیک‌تاک از یک اپلیکیشن محبوب به تهدیدی برای آمریکا تبدیل شد؟
  • ایموجی صوتی؛ قابلیت بسیار عجیب نرم‌افزار تماس اندروید/ فیلم
  • تیک‌تاک در آستانه حذف از اپ استور آیفون
  • ایموجی صوتی؛ قابلیت بسیار عجیب نرم‌افزار تماس اندروید
  • اولین کتابخانه ملی دیجیتال جهان در فنلاند راه‌اندازی شد
  • اولین کتابخانه دیجیتال ملی جهان در فنلاند راه‌اندازی شد
  • گشتی در اقتصاد جهان | افزایش سود سامسونگ با هوش مصنوعی
  • تظاهرات حمایت از غزه در شهرهای مختلف جهان