Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-03@03:58:26 GMT

مقایسه بزرگترین مارکت‌های اندرویدی دنیا

تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۵۱۰۴۲

مقایسه بزرگترین مارکت‌های اندرویدی دنیا

هرگاه از مارکت­های اندرویدی صحبت می­کنیم، گوگل پلی اولین مارکتی است که به ذهن همۀ ما می‌رسد... - اخبار بازار -

هرگاه از مارکت­های اندرویدی صحبت می­کنیم، گوگل پلی اولین مارکتی است که به ذهن همۀ ما می‌رسد، حتی ممکن است خیلی از افراد از وجود دیگر مارکت­ها بدون اطلاع باشند. زیرا اگر از کاربران اندروید باشید، می­دانید که گوگل پلی استور یک منبع کامل برای دانلود برنامه­ های مختلف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال این امکان وجود دارد که در میان تمام برنامه ­های متعددی که وجود دارند، به‌دنبال برنامۀ خاصی باشید و پیدا نکنید، یا حتی ممکن است در منطقۀ خاصی زندگی کنید و دسترسی به گوگل پلی برای شما به راحتی میسر نباشد.

بنابراین نیاز است تا در مورد سایر مارکت­های اندروید نیز به‌عنوان یک جایگزین، اطلاع داشته باشید. پس پیشنهاد می­کنیم با این مطلب همراه شوید تا اطلاعات جالبی را یاد بگیرید.

 بزرگترین مارکت­های اندرویدی دنیا

مارکت­های اندرویدی نه‌تنها امکان دانلود رایگان برخی از برنامه‌ها را دارند، بلکه ممکن است بعضی از برنامه‌های پولی را هم به‌صورت رایگان عرضه کنند. علاوه‌برآن، دسترسی به برنامه‌های کد منبع باز (open source) و فایل‌های APK از دیگر قابلیت‌هایی است که مارکت­های اندروید می‌توانند داشته باشند.

در ادامه بزرگترین مارکت­های اندرویدی دنیا را معرفی می­کنیم، فقط اگر تاکنون از منبع دیگری به‌غیراز گوگل پلی برای نصب برنامه­ ها استفاده نکردید، ممکن است در بخش تنظیمات، گزینۀ «Unknown sources»  غیرفعال باشد. پس باید به تنظیمات گوشی خودتان بروید و از بخش   Security  یا امنیت، گزینۀ نام‌برده را فعال کنید.

Aptoid1. مارکت اندروید

این مارکت open source اندروید امکان دانلود هزاران برنامه اندرویدی را دارد و از استانداردهای اندروید نیز پیروی می‌کند. جالب اینجاست که به‌روزرسانی­های نرم‌افزاری از طریق این مارکت، سریع­تر از گوگل پلی انجام می‌شود.

این مارکت نسخه‌های مختلفی برای گوشی­های هوشمند و تبلت، تلویزیون­های هوشمند، ست آپ باکس، Aptoide VR و نسخۀ مناسب کودکان دارد.

2. مارکت اندروید APKMirror

این مارکت اندرویدی به شما اجازه می­دهد تا به تعداد زیادی از برنامه‌‎های اندرویدی با پسوند APK به‌صورت رایگان دسترسی داشته باشید. فقط نکته اینجاست که APKMirror اپلیکیشن اختصاصی مخصوص اندروید ندارد.

برنامه ­هایی که در وب‌سایت هستند، برنامه ­هایی ایمن­ اند و کاربران به راحتی می­توانند برای دانلود اقدام کنند. این مارکت یکی از بهترین جایگزین­های گوگل پلی معرفی شده است.

 

3. مارکت اندروید Amazon Appstore

 Amazon Appstoreاز بهترین گزینه‌ها در بین مارکت­های اندروید به حساب می‌آید که امکان دانلود رایگان دارد و به نام Amazon Underground نیز شناخته می‌شود. این اپلیکیشن حدود 334 هزار نسخه‌ متنوع از برنامه­ های اندرویدی را به‌صورت رایگان دارد.

مارکت یاد شده به‌عنوان اندروید استور پیش‌فرض دستگاه‌های Amazon’s Android Fire-branded، از دستگاه‌های شرکت آمازون  به حساب می­آید. در ضمن Free app of the day از ویژگی­های جالب این مارکت است؛ به این معنا که هرروز یک برنامه پولی برای دانلود رایگان در این مارکت گذاشته می­شود.

4. مارکت اندروید F-droid

F-droid دیگر مارکت اندرویدی است که فقط برنامه ­های اندرویدی رایگان و open source را برای دانلود در اختیار کاربران قرار می­دهد. بنابراین برنامه‌نویسان می­توانند به کدهای برنامه ­های مختلف موجود در F-Droid دسترسی داشته باشند.

نکته اینجاست که این مارکت اطلاعاتی از رتبه‌بندی اپلیکیشن‌های موجود به شما نمی­دهد و برای این‌کار گوگل پلی گزینۀ مناسب‌تری است.

5. مارکت اندرویدی GetJar

GetJar قدمتی طولانی‌تر از گوگل پلی دارد و برنامه ­های آن تنها به سیستم عامل اندروید ختم نشده و سیستم­ عامل­هایی از جمله سیمبین و ویندوز را هم در خود جای داده است.

دسته‌بندی برنامه ­ها از نکات قابل توجه در GetJar است و رابط کاربری خوبی نیز دارد. علاوه‌بر اپلیکیشن­ها، کاربران از طریق این برنامه می­توانند به بازی­های مختلف و تم‌های زیبا هم برای موبایل دسترسی داشته باشند.

6. مارکت اندرویدی Slide Me

این مارکت اندرویدی به یک ویژگی خاص معروف است و آن این است که نصب ایمن برنامه‌های اندرویدی را به ارمغان آورده است. اپلیکیشن­های موجود در آن منبع باز هستند و توسط برنامه نویسان و توسعه دهندگان اندروید استفاده می­شوند. در ضمن تمام برنامه ­های این مارکت اندروید، مورد بررسی کیفی قرار می‌گیرد، پس جای نگرانی برای کاربران نخواهد بود.

7. مارکت اندرویدی AppBrain

AppBrain از مارکت­هایی است که بهترین برنامه را در هر زمینه‌ای در اختیار شما قرار می­دهد. هم­چنین این مارکت به شما کمک می­کند تا علاوه‌بر دسترسی به بهترین مارکت اندروید، جستجوی دقیقی را هم برای پیدا کردن برنامه موردنظر خود در دسته‌های مختلف داشته باشید.

 

8. مارکت اندرویدی Galaxy Apps

Galaxy app محصول سامسونگ است؛ بنابراین اگر از کاربران گوشی­های سامسونگ هستید، این اپ به‌صورت پیشفرض بر روی گوشی شما نصب است. علاوه‌بر اپلیکیشن­های مخصوص گوشی سامسونگ، در این برنامه سایر اپلیکیشن­های پراستفاده اندرویدی نیز قرار دارد. در ضمن برنامه ­های مخصوص ساعت هوشمند سامسونگ هم از این اپلیکیشن قابل دسترس خواهند بود.

بزرگترین مارکت­های اندرویدی دنیا که در بالا بررسی کردیم، هرکدام مزایا و معایب خود را دارند. اگر تنها برای دانلود راحت­تر برخی از اپلیکیشن­های پولی به سراغ دیگر مارکت­ها می­روید، پیشنهاد می­کنیم از گیفت کارت موبوگیفت استفاده کنید.

موبوگیفت  سامانه متفاوت خرید گیفت کارت  به‌صورت آنلاین با تحویل سریع است. همانطور که می­دانید با توجه به تحریم­های بانکی در ایران خرید نرم­افزار و سرویس­های غیر رایگان و تجاری گوگل فقط با  خرید گیفت کارت گوگل پلی استور و افزایش اعتبار اکانت گوگل امکان‌پذیر است که در موبوگیفت گیفت کارت­های معتبر گوگل پلی از 3 کشور، جهت استفاده آماده شده است.

با موبوگیفت از معتبرترین مارکت اندرویدی دنیا استفاده کنید!

موبوگیفت یک سامانه متفاوت برای خرید گیفت کارت گوگل پلی است که تنها به فروش این گیفت کارت ختم نمی­شود. شما با هر خرید از موبوگیفت امتیاز کسب می­کنید و در نهایت از تخفیف­های ویژه­ای بهره ­مند می­­شوید.

از همه مهم­تر مطمئن هستید که از جای معتبری خرید کرده­اید و به گوشی هوشمند شما آسیبی وارد نمی­شود، پس برای این‌کار کافی است به سایت سامانه موبوگیفت به آدرس https://mobogift.com مراجعه کنید و پس از انتخاب نوع گیفت کارت، مراحل پرداخت، دریافت و آموزش استفاده را مطابق راهنما طی کنید. در پایان اگر سوالی داشتید می­توانید با مشاوران موبوگیفت با شماره 371707-031 تماس بگیرید.

"این مطلب تبلیغاتی است"

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مارکت اندرویدی مارکت اندروید برای دانلود اپلیکیشن ها گیفت کارت برنامه ها گوگل پلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۵۱۰۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقایسه اقتصاد چین با ایالات متحده در بخش‌های مختلف

به گزارش «تابناک» به نقل از روزیاتو، رشد اقتصادی ایالات متحده در بحبوحه افزایش فشار تورم کاهش یافته، اما نرخ بیکاری در این کشور همچنان پایین است. در همین حال، نشانه‌هایی از رشد اقتصاد چین در بخش‌های مختلف دیده می شود که در ماه مارس رشد چندانی نداشتند.

چشم‌انداز اقتصادی این دو کشور از زمان پایان دوره همه‌گیری کووید-۱۹ متفاوت بوده است.

ایالات متحده انعطاف‌پذیری اقتصادی خود را به دلیل هزینه های مصرف‌کننده و بازار کار قوی و پویا نشان داده است.

اما چین به دلیل بحران در بخش املاک، سرمایه‌گذاری خارجی متزلزل و اعتماد ضعیف مصرف‌کننده تحت فشار قرار گرفته است.

اقتصاد ایالات متحده در سال گذشته به دلیل وضعیت بازار کار مناسب و افزایش مخارج مصرف‌کننده، با نرخ رشد تولید ناخالص داخلی ۲.۵ درصدی، سریعتر از حد انتظار رشد کرد.

با این حال، در سه ماهه اول سال جاری میلادی، اقتصاد این کشور تنها ۱.۶ درصد نسبت به سال قبل رشد کرده که کمتر از رشد ۲.۴ درصدی پیش‌بینی‌شده توسط وال‌استریت بود.

این رقم در بحبوحه افزایش تورم و کاهش هزینه های عمومی و دولتی، کمترین نرخ رشد در دو سال اخیر بوده است.

جفری روچ، اقتصاددان ارشد LPL Financial در مصاحبه ای با سی‌ان‌بی‌سی گفته است:

    احتمالاً اقتصاد آمریکا در سه‌ماهه‌های بعدی رشد کمتری خواهد داشت، زیرا میزان هزینه مصرف‌کنندگان افت کرده و به همین دلیل، سرعت رشد اقتصادی کمتر می شود.

در حالی که تورم نرخ پس‌انداز را پایین آورده و فشار بر مصرف‌کنندگان را افزایش می‌دهد، روچ انتظار دارد که در اواخر سال ۲۰۲۴ با کاهش کلی تقاضا، تورم نیز کاهش یابد.

بازار کار قوی همچنان اقتصاد ایالات متحده را تقویت می کند. وزارت کار این کشور نرخ بیکاری را ۳.۸ درصد گزارش کرده که از ماه اوت در محدوده ۳.۷ درصد تا ۳.۹ درصدی باقی مانده است.

صندوق بین‌المللی پول پیش‌بینی کرده که ایالات متحده با رشد تولید ناخالص داخلی ۲.۷ درصدی به پایان سال برسد و نرخ بیکاری در سال ۲۰۲۴ به ۴ درصد افزایش یابد.

در همین حال، چین، دومین اقتصاد بزرگ جهان، رشد سالانه ۵.۳ درصدی را در دوره ژانویه تا مارس ثبت کرده که ۰.۶ درصد بیشتر از پیش‌بینی تحلیلگران در نظرسنجی رویترز بوده است.

اداره ملی آمار چین اعلام کرد که اقتصاد این کشور در سال ۲۰۲۳ به میزان ۵.۲ درصد رشد کرده و به هدف «حدود ۵ درصدی» خود رسیده است؛ هدفی که شورای دولتی شبه کابینه چین مجدداً برای سال ۲۰۲۴ تعیین کرد.

با این حال، نگاه دقیق تر به داده های سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ نشان می دهد که رشد اقتصادی چین در چندین بخش، از جمله بخش صادرات، عمدتاً در دو ماه اول اتفاق افتاده است. این موضوع، سؤالاتی را درباره بازیابی اقتصادی چین پس از شیوع ویروس کرونا ایجاد کرده است.

نرخ بیکاری چین در سه ماهه اول سال جاری میلادی به طور متوسط ۵.۲ درصد بوده که در امتداد روند ۵ تا ۵.۳ درصدی از اوایل سال ۲۰۲۳ ادامه داشته است.

چین میانگین بیکاری سه ماهه خود را با محاسبه درصد افراد بیکار نسبت به مجموع افراد بیکار و شاغل اعلام می کند. قابل ذکر است که دولت این کشور، کسانی که در مناطق روستایی زندگی می کنند که حدود یک سوم جمعیت چین را تشکیل می دهند را از گزارش های خود حذف می کند.

صندوق بین‌المللی پول پیش‌بینی کرده که چین به هدفش نرسد و شاهد رشد اقتصادی ۴.۶ درصدی در سال جاری و نرخ بیکاری کلی ۵.۱ درصدی باشد.

بسیاری از کارشناسان، از جمله لی کچیانگ، نسبت به قابل اعتماد بودن آمار رشد اقتصادی چین ابراز تردید کرده اند.

جورج مگنوس، اقتصاددان دانشگاه آکسفورد، در پاسخ به این سوال که آیا اقتصاد در حال سرد شدن چین همچنان می تواند در سال های آینده از ایالات متحده پیشی بگیرد، گفت که از سال ۲۰۲۰ شکاف میان تولید ناخالص داخلی ایالات متحده و چین از حدود ۵ تریلیون دلار به ۱۰ تریلیون دلار افزایش یافته است.

    تولید ناخالص داخلی اسمی ایالات متحده با نرخ مرکب حدود ۶.۷۵ درصد و چین ۶ درصد رشد کرده است. اگر این روند ادامه پیدا کند، چین هرگز به ایالات متحده نخواهد رسید.

تولید ناخالص داخلی اسمی، ارزش کل کالاها و خدمات در اقتصاد یک کشور را با قیمت های فعلی بازار، بدون تعدیل تورم اندازه‌گیری می کند.

در بحبوحه تداوم فراز و فرودهای اقتصادی در چین، از جمله کاهش تورم، پنجره ای که در آن ممکن است وضعیت اقتصادی این کشور به ایالات متحده برسد، در حال بسته شدن است.

با این حال، چندین صنعت که چین در آنها پیشرو است، در سه ماهه گذشته رشد قابل توجهی داشته اند. به عنوان مثال، تولید ایستگاه های شارژ خودروهای الکتریکی ۴۱.۷ درصد و تولید قطعات الکتریکی ۳۹.۵ درصد افزایش یافته است. مگنوس در این باره گفته است:

    مقامات پکن ادعا می کنند که «نیروهای مولد جدید» به جای املاک و زیرساخت‌ها، در افزایش رشد ناخالص داخلی نقش بیشتری ایفا خواهند کرد. اما من فکر می کنم که این یک رویا است. جزایری از برتری‌های فناورانه در دریایی از مشکلات اقتصادی کلان، بهترین توصیف برای این شرایط است.

داده های موسسات مالی برتر نشان می دهند که شکاف میان دو اقتصاد بزرگ جهان در سال گذشته بیشتر شده است. اقتصاد چین به اندازه دو سوم اقتصاد رقیب ژئوپلیتیکی خود بوده که نسبت به ۷۰ درصد در سال ۲۰۲۲ و ۷۶ درصد در سال ۲۰۲۱ کاهش داشته است.

دیگر خبرها

  • گشایش بزرگترین نمایشگاه ملی قرآن کریم در افغانستان
  • (ویدیو) مقایسه پراید با خودروهای آمریکایی توسط یک افغانستانی
  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • چرا هیچ بازیکنی را نباید با رونالدو نازاریو مقایسه کرد؟ (زیرنویس فارسی)
  • ایموجی صوتی؛ قابلیت بسیار عجیب نرم‌افزار تماس اندروید/ فیلم
  • کالامارکت چیست؟ مارکت پلیس فروش اقساطی کالای دیجیتال و لوازم خانگی
  • ایموجی صوتی؛ قابلیت بسیار عجیب نرم‌افزار تماس اندروید
  • اپل کارمندان هوش مصنوعی گوگل را دزدید
  • ماز مارکت؛ بهترین سایت برای خرید کتاب کمک درسی
  • مقایسه اقتصاد چین با ایالات متحده در بخش‌های مختلف